2023-10-06 05:50Pressmeddelande

Nominera till Biogasutmärkelsen 2023!

Nominera till biogasutmärkelsen 2023

Vem tycker du ska få Biogasutmärkelsen 2023? Nu är det dags att nominera en person, en organisation eller ett företag som har gjort betydande insatser för biogasens utveckling.

Den svenska biogasen spelar en nyckelroll i omställningen till ett hållbart och cirkulärt samhälle. Till exempel kan biogas bidra till ett stärkt civilt försvar och en ökad krisberedskap. För att stödja biogasens utveckling utser styrelsen i BioDriv Öst Ideell förening varje år en pristagare till Biogasutmärkelsen. Pristagaren ska ha gjort viktiga insatser för att lyfta biogasen och visa på goda exempel för andra att följa. Insatserna kan ha skett på olika nivåer.

Nominera en person, en organisation eller ett företag som du tycker har betytt extra mycket för biogasens utveckling! Skicka din nominering till info@biodrivost.se senast den 30 oktober.

Biogasutmärkelsen delas ut i samband med konferensen BioDriv Tinget den 6 december. BioDriv Tinget är en årlig mötesplats och en kunskapskälla för omställningen till fossilfria transporter i östra Mellansverige. Konferensen är kostnadsfri och går av stapeln på Nalen i Stockholm. Det går även bra att delta digitalt. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig.

Kontakt
Beatrice Torgnyson Klemme
VD BioDriv Öst
0733 – 97 06 25
beatrice.torgnyson@biodrivost.se


Om BioDriv Öst

BioDriv Öst förenklar omställningen till fossilfria transporter och en hållbar regional utveckling. Genom expertstöd och samverkan hjälper vi offentlig sektor och företag att nå sina hållbarhetsmål. Vi är icke vinstdrivande och jobbar med allt från strategiska frågor till konkreta insatser.