2022-09-26 08:25Pressmeddelande

Dags att nominera till biogasutmärkelsen 2022

Nu är det dags att nominera en person eller en organisation som har gjort betydande insatser för biogasens utveckling och som du vill se tilldelas årets Biogasutmärkelse.

Den svenska biogasen spelar en nyckelroll i omställningen till ett hållbart och cirkulärt samhälle. Biogas kan även tydligt bidra i arbetet med ett stärkt civilt försvar och en stärkt krisberedskap. För att stödja utvecklingen utser styrelsen i BioDriv Öst Ideell förening varje år en pristagare till Biogasutmärkelsen. Utmärkelsen tilldelas personer och organisationer som har gjort viktiga insatser på olika nivåer för att lyfta biogasen och visa på goda exempel för andra att följa.

Skicka in din nominering av en person, en organisation eller ett företag som du tycker har betytt extra mycket för biogasens utveckling till info@biodrivost.se. Senast 20 oktober vill vi ha din nominering.

Biogasutmärkelsen delas ut i samband med konferensen BioDriv Tinget den 7 december. BioDriv Tinget är den årliga mötesplatsen och kunskapskällan för omställningen till fossilfria transporter i östra Mellansverige och Stockholmsregionen. I år är konferensen kostnadsfri och går av stapeln på Nalen i Stockholm samt digitalt. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig.

Kontakt
Beatrice Torgnyson Klemme
Vd BioDriv Öst
0733 – 97 06 25
beatrice.torgnyson@biodrivost.se


Om BioDriv Öst

BioDriv Öst förenklar omställningen till fossilfria transporter och en hållbar regional utveckling. Genom expertstöd och samverkan hjälper vi offentlig sektor och företag att nå sina hållbarhetsmål. Vi är icke vinstdrivande och jobbar med allt från strategiska frågor till konkreta insatser.