2019-10-07 08:00Pressmeddelande

Dags att nominera till Biogasutmärkelsen 2019!

null

Nu är det dags att nominera en person eller en organisation som har gjort betydande insatser för biogasens utveckling och som du vill se tilldelas årets Biogasutmärkelse 2019.

Den svenska biogasen spelar en nyckelroll i omställningen till ett hållbart och cirkulärt samhälle, och för att stödja utvecklingen utser styrelsen i Biogas Öst Ideell förening varje år en pristagare till Biogasutmärkelsen. Utmärkelsen tilldelas personer och organisationer som har gjort viktiga insatser på olika nivåer för att lyfta biogasen och visa på goda exempel för andra att följa.

Biogasutmärkelsen delas ut i samband med konferensen BioDriv Tinget den 3 december på Nalen i Stockholm. BioDriv Tinget är mötesplatsen och kunskapskällan för omställningen till fossilfria transporter i östra Mellansverige och Stockholmsregionen. För mer information om BioDriv Tinget, klicka här. Anmäl dig här senast 27 november. I år är deltagandet gratis tack vare våra huvudfinansiärer projekten Fossilfritt 2030 och Drive LBG.

Skicka in din nominering av en person, en organisation eller ett företag som du tycker har betytt extra mycket för biogasens utveckling till info@biogasost.se. Senast 1 november vill vi ha din nominering.

Kontakt:

Beatrice Torgnyson Klemme
Vd Biogas Öst & BioDriv Öst
0733 - 97 06 25
Beatrice.torgnyson@biogasost.se


Om BioDriv Öst

BioDriv Öst är en icke vinstdrivande samverkansorganisation som samlar sex län i östra Mellansverige och Stockholmsregionen i arbetet för en fossilfri transportsektor och en hållbar regional utveckling. Organisationen verkar i ett triple helix-perspektiv och för samman över 40 aktörer från offentlig sektor, näringsliv och akademi. Nätverket Biogas Öst arbetar för att främja utvecklingen av biogas i regionen.