2019-04-29 03:00Pressmeddelande

Almedalen 2019 – hör av er till oss

null

Det närmar sig sommar och en av årets höjdpunkter, nämligen Almedalen! Biogas Öst med BioDriv Öst finns på plats, redo att lyfta diskussionen om förnybara drivmedel. Söker ni seminariedeltagare, eller vill ni bara träffas och prata hållbara transporter? Hör gärna av er till oss!

Almedalsveckan är ett utmärkt tillfälle att lyfta frågor om förnybara drivmedel och cirkulär ekonomi. Efter drygt tio år i branschen besitter Biogas Öst med BioDriv Öst spetskompetens inom en rad olika områden. Exempel på viktiga kompetensområden är biogas och andra förnybara alternativ inom transportsektorn samt utvecklingen av ett biobaserat och cirkulärt samhälle.

Kontaktuppgifter till varje medarbetare finns på hemsidan, men det går också bra att mejla info@biogasost.se. Preliminärt finns vi tillgängliga 1-4 juli. Hoppas vi ses!

Kontakt:

Beatrice Torgnyson Klemme
Vd Biogas Öst med BioDriv Öst
+46 73 397 06 25
beatrice.torgnyson@biogasost.se


Om BioDriv Öst

BioDriv Öst är en icke vinstdrivande samverkansorganisation som samlar sex län i östra Mellansverige och Stockholmsregionen i arbetet för en fossilfri transportsektor och en hållbar regional utveckling. Organisationen verkar i ett triple helix-perspektiv och för samman över 40 aktörer från offentlig sektor, näringsliv och akademi. Nätverket Biogas Öst arbetar för att främja utvecklingen av biogas i regionen.