Press och nyheter | BioDriv Öst


I BioDriv Östs pressrum kan du ta del av våra pressmeddelanden, nyheter och annat pressmaterial.

Varför kör ni på biogas?
- Vi kör väldigt mycket i tjänsten varje år med våra tjänstebilar, runt 5000 mil. När vi såg hur mycket bensin det blev ville vi göra ett annat val och har fastnat för biogas. Nu går alla våra tjänstebilar på biogas. 

Vad tycker du om den slopade skattebefrielsen?
- Tråkigt att det har blivit högre priser. Men vi väljer biogas ändå. Önskar att regeringen agerat mer kraftfullt i frågan. Tolkar det som ointresse att de inte gör mer. Bönderna har satsat på att investera i att producera biogas och det är tråkigt att vi slarvar bort det på detta sätt. Istället bygger vi fler vägar, fast vi skulle behöva färre bilar. 

Vad ska du göra med pengarna?
- Skänka dem till Ukraina.

Bo Karlsson, advokatfirman Vigilo AB

Varför kör ni på biogas? - Vi kör väldigt mycket i tjänsten varje år med våra tjänstebilar, runt 5000 mil. När vi såg hur mycket bensin det blev ville vi göra ett annat val och har fastnat för biogas. Nu går alla våra tjänstebilar på biogas. Vad tycker du om den slopade skattebefrielsen? - Tråkigt att det har blivit högre priser. Men vi väljer biogas ändå. Önskar att regeringen agerat mer kraftfullt i frågan. Tolkar det som ointresse att de inte gör mer. Bönderna har satsat på att investera i att producera biogas och det är tråkigt att vi slarvar bort det på detta sätt. Istället bygger vi fler vägar, fast vi skulle behöva färre bilar. Vad ska du göra med pengarna? - Skänka dem till Ukraina.
Filtyp:jpeg
Licens:Media use
Storlek:2655kb
Photographer:BioDriv Öst